Sunday, 12 August 2012

Doa'

Assalamualaikum korang,lama x update blog ni kan??rindu korang sgt2!nanti klu free2 tu jom lah hangout sama2 lagi :) ermm mcm ni,sbnrnya anak sedara kita,Nashrah Farisa sakit.dia skrg ada dlm icu dkt hospital selayang.dia masuk hospital pkl 4 pagi td.doktor kata ada jangkitan paru2.hmm,so nk minta jasa baik korang utk tlg doakan kesihatan dia and supaya dia cepat sihat.and,nmpknya dia beraya dkt hospital lah yea?hmm,sekian,terima kasih.jasamu akn ku kenang dlm doa :).                       -Nadiah-

Monday, 23 January 2012

new year ! :P

ohoooohoi . haha . rindu gler kat kembar ! <3<3<3

cane ? banyak dah homework ? dah bertimbun timbun da ? haha

 btw , gud luck la ye ! blaja rajen rajen . jangan nakal nakal . pffttt

bile2 lagik , hangout same2 kayy ,, or study group . wahhhh !

kite balek dr hostel time maulid rasul . hope dapat jmpe la ek ! weeeee

Saturday, 7 January 2012

Our Sweet Future





we won't know when will we meet / chat AGAIN



so don't let your emotional / EGO control you ..



because, once you let it control you ..



we all will lost our shuwiiittt FUTURE~











Kite post ni sbb kite sendiri pernah melaluinya~
so kite taknak KEMBAR kite pun lalui perkara yang sama.
KITE SAYANG KORANG TT^TT

-Maya-

Friday, 6 January 2012

tension >:(

assalamualaikum kembae kembar sekalian . sorila . nak lepaskan tension kat sini japp . kalau simpan , bole jadik gler aku !

arggghhh ! my dignity . ceh tbe en

korg nak tau takkk . mule2 kat skola kite cam dah tak saba nak balek rumah en . sbb nak sembang ngn korg . semangat la call ayah kite kate nak balek . mule2 kite ta dapat balek . sbb mlm sabtu ade kuliah . tapi kite useha gak nak balek , siyes rindu korg . kite pujok ayah kite call mudirah .*semangat en

patu dapatla balek . tapi kne marah ngn ayah kite la sbb mnyusahkan ! *sdeh jappp bwat2 tido dalam kete sbb ta snggop dgar ayah kite mmbebel . T.T

sampai je rumah tros on9 . patu kne mara ngn kkk kite sbb tros on9.oke ami bwat bodo jepp ! *nakal

seronok sbb notification banyak . friend request pon banyak *batak japp :P

bertambah seronok lagik sbb korg still tego kite . igtkan dah lupe :D:D:D:D

patu tibe2 ade hmba ALLAh ni IM ngn kite . seronok la jugak en . d kalangn fesi lelaki . potong cket IM tuh

AMI : btol ke nak klua ngn anis ?
INSAN ? aah . nak join skali ke ?
AMI : tanak ! bole tmbolkan fitnah *maksiat . dose besar
INSAN : mmg tanak pon . da alim da . bagos2 . x pela klua kalau jage batas pergaulan . niat kne btol gak .
AMI : patu ape niat korg ?
INSAN :sbb dia nak gi asrama da.dia nak keluar dgn fasi2.so mksdnye.ade batas la.mmg akn ade batas.selagi pandai jage.alantah la
AMI : mate korg ni bole caye ke ?
INSAN : bole la.ta caye suda .mmg kteorg taleh d percayekan pon
AMI: lantak korg la

*oke dah start bengang dengn ayat die yg tak berape nak cerdik tuh

INSAN : ami aku nak bagik tau ssuatu , jangn marah tau
AMI : oke .apsal ?
INSAN: tadi anis tanye , aku ske dgan kau ke ?
AMI : patu ?.
INSAN : aku jawab ye
AMI :*speechless


*dan start nanges

Wednesday, 4 January 2012

miss you already




Group Asnaf 2011







dah mula SUNYI~








Group kamikembar?









LAGI LA SUNYI!!








rumah maya?





SANGAT LA SUNYI!

Sunday, 1 January 2012

Just like US :D





THERES AN ANIME STORY



Its a Bout 4 Friend
kadang ade salah paham, kadang ade yg jeles2
hmmm hmmmm mmg same laa~




K-ON :D


they're really loike us~ :p 

let me intruduce you to yourself in ANIME



Mio > Wani





Tsumugi > Nadiah




Ritsu > Ami :p






Yui > Maya 





kte piluh character dorg ni sbb mmg sama beltul dgn character korg!

cume Yui takde la same ngan kte..
sbb kte tak segila Yui





HAHAHAHAHAHA!!





Kte nak hubungan persahabatan kte kekal selama lamanya~
Kte minta, tolong buang EGO masing2 even kte sendiri akan buangnya~
Puji memuji adalah amalam yg baik, tp jgn melebihi had~


dan benda yang paling penting..

JAUHI IKHTILAT







btw, Filem pendek??
kte dah pk jalan cite die~
and character die :)




Bye Assalamualaikum,
Ami, selamat jalan :)

*sweet memories .thanks sbb sanggop datang rumah I . berkelah same same . woot2 . i very appreciate ape yg korg bwat ntok kte selame ni . waaaaa ! sayang sangat kat korang <3

nanti bebile , klua same same kayy , tgk movie ! haha